Du kanske tycker det är horigt , nej det är backup !

Hej där ute :)
Kul att du hittade till min blogg , ligger just nu i sängen och är allmänt lat haha :)
En styck Berggren i ett nötskal:) Måste in i duschen och grejjer , ska dra mig in mot alvesta snart hade jag tänkt mig och träffa frida och sara :) Förhoppningsvis stöter jag inte på mitt misstag på vägen , men vad kan man göra , man kan nog inte få allt :)

Hur som hellst , när jag låg här i sängen kom jag och tänka på att jag har nog inte haft en normal kille , haha alltså som jag varit tillsammans med. Det har funnits bra killar , ja jag erkänner bra killar som jag har hållt på med och sen dissat , men svinen blir jag tillsammans med . Haha! Hur fungerar dedära i min hjärna , vet jag inte så ingen ide´ att fråga mig haha :) Dom som är mina vänner vet hur jag fungerar , jag fäller inte en tår för en kille , jag skaffar en ny . Så nu mina små kära läsare tänkte jag ge er tips om Backup , :)!

1. Om du precis har börjat hålla på med en kille och ni är sådära nykära osv , ska du tänka på att alltid snacka med minst en kille till , inte så dom vet om varandra såklart ! Se det inte som otrohet , se de som backup . Om du blir tillsammans med den där killen som du tkr om osv , så kan du bara snacka med den andra och visa lite intresse , för när det tar slut mellan dig och din kille , har du din backup kille att falla tillbaka till och slipper någonsin att känna dig ensam.

2. Om killen du är på G med helt plötsligt blir konstig och du känner att det nog inte var rätt från början , så kanske din backup kille känns bättre . Du slipper tänka på om du gjorde fel som dissade den dära andra killen och du har redan en annan att pussa på , varför någonsin känna ånger?

3. Ju fler backup killar du har , Ju bättre är det. Om du känner för lite valmöjligheter så är det aldrig fel att ha många att välja mellan.

Nu har ni fått lite tips om backup , jag menar om din dator skulle krascha , önskar du väl att du hade backup på din dator , bilder osv sparade på ett minneskort så att dom inte var borta för alltid , säg inte emot logiken , en backup är logiskt :)!


RSS 2.0