Videoblogg , hrm?

Jag har funderat på alla dom som videobloggar , visst det är helt okej för folk att göra det om dom vill men förstår mig inte på dessa fjortisar som pillar sig i håret och pratar om vilken jävla tvål deras mamma bad dom välja mellan. Blir förbannad på dom bara jag tänker på det , Vem fan bryr sig om hon fick välja mellan rosa eller lila tvål , helt ärligt hoppas jag för hennes skull att hon spelar , för är hon sån på riktigt , shiet stämm dina päron.
Visst är det roligt att titta på dom ,skratta åt dom , snacka om dom , härma dom , men förstår inte hur dom kan tycka det är kul , dom tror att svenska folket tycker dom är "as balla " och " skit tuffa" och dom tror dom är populära bla bla bla , fast egentligen ser alla dom som ett skämt , och tkr det är några roliga fjortisar att snacka skit om. Tja tja bloggen , ja det är ju inte en i hela sverige som säger så för nu säger nästan alla så för dom tycker det är fruktansvärt roligt. En vanlig rökpaus i lilla alvesta ( iof den bästa byn i sverige på att snacka skit) involderar dessa skanky hoes;) jag ska nog med skaffa mig en videoblogg , klaga på dom där i stället och få lite roliga videosvar tillbaka om dom . Nu ska jag också bli känd som alla andra 9 miljoner i detta landet har börjat satsa på , Videoblogg Here i come ;)


Killar är knas

 Killar är verkligen knas , Jag vet inte om jag kan lita på dig , jag borde inte lita på dig , eftersom du ljuger för henne , ännu en gång.
Och jag tänker inte berätta för henne denna gången , upp till dig om du vill att hon ska veta något.
Vi får väl se om du är ärlig eller inte om att du denna gången verkligen är trött på henne och inte vill ha henne..
För om du ljuger en gång till , är det över , för alltid .
Och denna gången menar jag det.

RSS 2.0